Bekrija je vani!!!

adminNovosti

Slika_005
Izašao novi singl mladih Osječana!
TAB – Tamburaši Arteški Bunar predstavljaju singl “Bekrija”

Nakon Lipe Luce, prve pjesme s idućeg albuma koja je otkrila sjajne vokalne i insturmentalne sposobnosti, nova pjesma donosi vedrinu, optimizam i razigranost simpatičnih Tabovaca koji se odlično snalaze u country prizvucima.

Četiri mjeseca nakon objavljivanja posljednje pjesme “Lipa Luco” koja je ostvarila znacajan air play i preglede na YouTubeu, band predstavlja novi singl “Bekrija”. Nakon prve pjesme, koja je otkrila sjajne vokalne i instrumentalne sposobnosti, nova pjesma donosi vedrinu, optimizam i razigranost simpatičnih Tabovaca koji se odlično snalaze u country prizvucima zajedno sa svojim autorskim timom. Goran Bošković skladao je glazbu i tekst, dok aranžman potpisuje Zvjezdan Marjanović u čijem studiju je pjesma snimana, a u suradnji s Antom Akrapom miksana i masterizirana.

Autor pjesme Goran Boškovic: “Užitak mi je raditi s mladim i talentiranim dečkima iz Taba. U svaku novu pjesmu koju napišem unesu svoj osobni pečat i ostave svoj šarm i duh, koji ovim pjesmama tako dobro stoji. Bekrija je posebna pjesma puna dvosmislenih stihova koje je Pejo (pjevač benda) savršeno doživio i prenio i mislim da im baš dobro stoji.”

TAB glazbeni tim cine još i Robert Tešanovic na bubnjevima, Zvjezdan Marjanovic na bass gitari, Drago Laban na gitarama, dok su ostali članovi benda snimili tambure i otpjevali prateće vokale.