Novi singl “Nataša”

adminNovosti

natasa

Tamburaški sastav Arteški bunar vraća se na glazbenu scenu nakon punih sedam mjeseci obradom pjesme “Nataša”. Ovaj veliki hit grupe Posljednja igra leptira iz osamdesetih na jučerašnjoj je premijeri u emisiji Glazbeni show Dalibora Petka zazvučao totalno drugačije uz tamburu.

Dečki iz Tamburaškog sastava Arteški bunar snimili su i spot koji ćete uskoro moći premijerno pogledati u programu CMC televiziji.

Pop, rock i tambura, od Bacha do sevdaha. Tako ovi simpatični momci iz benda Arteški bunar opisuju svoje sviranje i pjevanje. “Savršena je to kombinacija tambure i modernog zvuka i tu ima za svakog ponešto”, dodaje Marko Funarić, pjevač sastava. Dečki su kreatori najboljih atmosfera po koncertima, domjencima, svatovima, a cijelo ljeto bit će im radno.

Đakovački tamburaški sastav Arteški bunar djeluje od 2007. godine od kada su se uspješno predstavili na brojnim poznatim tamburaškim festivalima, poput onih u Požegi, Kutjevu, Županji te Slavonskom Brodu. Popularnost su stekli i učestalim pojavljivanjem u glazbenom serijalu “Lijepom našom”, a posebno je zapažena njihova pjesma “Ljubav dajem ništa drugo nemam” s kojom oduševili publiku. Poznati su i po tomu što odlično na tamburama sviraju hitove grupe Abba, zatim Toma Jonesa, Bon Jovija i druge.

Izvor: cmc.com.hr